Merken Er zijn 8 merken

Toont 1 - 8 van de 8 items
 • ACode

  Acode produceert al verschillende jaren functionele kleding met een sportief Scandinavisch design. Het Scandinavische klimaat kan op korte tijd zowel nat en droog, warm en koud zijn. Het aanbod van Acode kan al deze plotse veranderingen weerstaan. U kunt uw bedrijf of merk ook in de kijker zetten door alles in het aanbod te personaliseren met uw bedrijfslogo, naam of afbeelding.

 • Bata

  Alle veiligheidsschoenen ondersteunen en beschermen je voeten tijdens het werk. Bata gaat nog een stap verder. Door samen te werken met wetenschappers en uitgebreide tests in huis te doen, loopt Bata voorop in de industrie op technologisch gebied. Met als resultaat werkschoenen die door de perfecte pasvorm de beste ondersteuning bieden.

 • Brynje

  Brynje is het ultieme schoeisel voor echte mannen.

  Sinds 1885 in Scandinavië ontworpen en ontwikkeld, toen mannen nog hoge hoeden droegen en de stoomturbine het hipste speelgoed was.

  Gelukkig leven we vandaag in een andere wereld, maar onze modellen worden nog steeds gemaakt om elke denkbare uitdaging aan te kunnen - terwijl ze er goed uitzien.
  We noemen het ook wel "veiligheidsschoenen met karakter". Een daarvan hebben we er in overvloed voor elke industrie en behoefte.

 • Fristads Kansas

  Fristads Kansas maakt werkkleding voor professionals en daarom waarderen we duurzaamheid, functionaliteit, veiligheid en comfort - de waarden waar de werkende professional op vertrouwt. Onze werkkleding vertelt de wereld wie u bent: een professional die alleen met het beste genoegen neemt. Daarom blijven we onze werkkleding verbeteren: om alles comfortabeler, functioneler, efficiënter en mooier te maken.

 • Hejco

  Dé specialist in beroepsmode voor de zorg- en horecasector is terug onder de vertrouwde naam HEJCO (voormalig Clinic Dress). Hejco presenteert een uitgekiend assortiment van zorgkleding met focus op kwalitatieve stoffen, diverse functionaliteiten en een ruime keuze in kleur(combinaties). De eigentijdse en moderne look zorgen ervoor dat u zich goed voelt tijdens uw werk. Daarnaast draagt onze kleding bij tot het optimaal uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden door het comfort te bieden dat u nodig heeft.

  Het assortiment leent zich uitstekend voor de aankleding van volledige teams (dames en heren) doordat onze kleurcombinaties doorgevoerd zijn in het volledig gamma. Daarnaast bieden we continuïteit in ons assortiment wat bijdraagt tot uniformiteit in de toekomst.

  Werkkleding van Hejco – making work easy.

 • Lafont

  Lafont is Frankrijk's meest vooraanstaande merk van werkkledij en is al sinds 1844 pionier in toonaangevende producten.
  Het merk specialiseert zich in het voorzien van veilige en duurzame, maar comfortabele en stijlvolle werkkledij, aan bedrijven en ambachtslieden in een breed scala van industrieën.
  Lafont voorziet een divers aanbod aan sectoren zoals:

  • Fabricage
  • Bouw
  • Voedings- en drankproductie
  • Verscheidene dienstenindustrieën
  • Gemeentes
 • Lupriflex

  Ons familiebedrijf, opgericht in 1798, heeft de langste traditie en het meeste ervaring als fabrikant van veiligheidsschoenen in Duitsland. Elementaire producten met een belangrijk marktaandeel zoals de beschermingslaars voor kettingzagen "Eco-Hunter" of de veiligheidslaars "Anti-twist", de eerste beschermingslaars die beschermt tegen "twist" ongevallen, komen van ons. We werken klimaatneutraal en zijn een "Ecoprofit" gecertifieerd bedrijf.

 • Skylotec

  Voor meer dan 65 jaar staat SKYLOTEC voor maximale "Made in Europe" veiligheid en kwaliteit.

  Er is veel bereikt sinds het bedrijf in 1947 is opgericht. Als ontwerper, fabrikant en dienstverlener in het gebied van valbescherming is SKYLOTEC altijd een stap voor wat betreft innovatie en technologie in hoogteveiligheid. Sinds 2008 is de expertise uit de industrie toegepast in alpinesporten waar de marktleider ook veilige, innovatieve en betrouwbaare uitrusting aanbiedt.

  "High Protection. Best Performance." Onze garantie als leider op alle vlakken waar hoogtebeveiliging essentieel is.

Toont 1 - 8 van de 8 items