Overzicht van producten van merk Fristads Kansas

Fristads Kansas maakt werkkleding voor professionals en daarom waarderen we duurzaamheid, functionaliteit, veiligheid en comfort - de waarden waar de werkende professional op vertrouwt. Onze werkkleding vertelt de wereld wie u bent: een professional die alleen met het beste genoegen neemt. Daarom blijven we onze werkkleding verbeteren: om alles comfortabeler, functioneler, efficiënter en mooier te maken.

Meer
per pagina
Toont 1 - 100 van de 467 items
 • Verborgen rits en knoopsluiting tot bovenin kraag/2 borstzakken met klep en klittenbandsluiting/2 voorzakken/D-ring/binnenzak met knoop/ binnenzak voor telefoon met klittenbandsluiting/ verstelbare manchetten en zoom/reflectietape op schouders /OEKO-TEX® gecertificeerd.70% polyester, 30% katoen.

  71,92 €
 • 2 steekzakken/Achterzakken/Beenzak met met klep en klittenbandsluiting, telefoonzak met klep en klittenbandsluiting/D-ring/Zak voor duimstok met pennenzakje, en knoop en lus voor timmermansmes/Kniezakken voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/OEKO-TEX® gecertificeerd.70% polyester, 30% katoen.

  52,45 €
 • Elastische verstelbare galgen/Borstzak met klep en knoopsluiting/2 zijzakken/Achterzakken/Drukknoopsluiting in de taille/D-ring/Beenzak met klep en klittenbandsluiting, telefoonzak met klep en klittenbandsluiting/Zak voor duimstok met pennenzakje, en knoop en lus voor timmermansmes/Kniezakken voor in hoogte verstelbare kniebeschermers.70% polyester, 30%...

  78,70 €
 • Tweewegrits tot bovenzijde kraag en drukknoopsluiting/2 borstzakken met klep en klittenbandsluiting/2 Voorzakken/Achterzakken/Verstelbare manchetten/Binnenzak met knoopsluiting/Verstelbare rug door middel van elastiek/D-ring/Doortasten/Beenzak met klep en klittenbandsluiting, telefoonzak met klep en klittenbandsluiting/Duimstokzak met pennenzak en lus en...

  102,38 €
 • Voor steigerbouwers, timmerlui, monteurs etc./4 gereedschapszakjes/Houder voor hamer en timmermansmes/Met klinkklinknagels verstevigd/Quickgrip.Zware kwaliteit splitleder.

  28,63 €
 • Voor electriciens, plaatwerkers, monteurs etc.//4 gereedschapszakken/Grote zakken H200xBR65xD30mm/Lus voor hamer en timmermansmes/Extra gereedschapshouder/Quick-grip.Zware kwaliteit leer.

  45,78 €
 • 2 zakken voor schroeven, spijkers etc./Grote zak H200xBR160xD80mm/Kleine zak H130xBR140xD45mm/Houder voor timmermansmes/Met klinknagels verstevigd/Quickgrip.Zware kwaliteit splitleder.

  25,24 €
 • 2 zakken voor schroeven, spijkers etc./Grote zak H200xBR160xD80mm/Kleine zak H130xBR140xD45mm/Houder voor timmermansmes/Met klinknagels verstevigd/Quickgrip.Zware kwaliteit leer.

  53,35 €
 • 10 zakken voor schroevendraaiers, buigtangen, scharen, nijptangen etc./Knoop en lus voor timmermansmes/Tapehouder/Quickgrip.Zware kwaliteit splitleder.

  26,50 €
 • Voor electriciëns etc./5 zakken voor schroevendraaier, mes en tapehouders/ak voor uimstok of smalle, draadloze schroevendraaier/3 zakken voor nijptangen etc./Grote zak H150xBR180xD30mm/Kleine zakken H100mm/hamerlus/Met klinknagels verstevigd/Quick-grip.Zware kwaliteit splitleder.

  32,41 €
 • Temperatuur- en weersbestendige hamerhouder/QuickSnap/afmeting lus BR70xD45mm.Voorgevormd plastic.

  6,14 €
 • Draaibare haak, stalen lus/Quickgrip/voor stalen hamer/Afmeting lus H120xBR70xD45mm.Zware kwaliteit leer.

  5,76 €
 • Voor hoveniers/Ook geschikt voor vele buigtangen en gereedschap/QuickSnap.Polyester-polyamide laminaat.

  13,34 €
 • Gebaseerd op het Ergo systeem ter verlichting van heupen en taille/Te bevestigen aan Ergo bretels/Binnenzijde van zacht, plantaardig gelooid splitleder/Geen harde kanten ter voorkoming van irritatie/Buitenzijde van zwaar leer/Zakken en houders met Quick-grip en Quick-snap om makkelijk te bevestigen aan nylon riem/Metalen gesp.Zware kwaliteit leer,...

  68,27 €
 • 2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde/Linkerbeenzak met klep en zak voor telefoon/Zak met knoop voor duimstok, pennenzakje en lus aan de rechterzijde/Hamerlus/D-ring op riemlus aan de voorzijde/Contrasterende stiksels/OEKO-TEX® gecertificeerd.65% polyester, 35% katoen.

  23,74 €
 • Linkerbeenzak met klep en telefoonzak/2 steekzakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde/D-ring aan voorste riemlus.65% katoen, 35% polyester.

  29,35 €
 • 3 zakken voor spijkers en schroeven/Brede zak voor duimstok en gereedschap/Grote zakken H190xBR140xD90mm/Kleine zakken H110xBR140xD50mm & H180xBR60xD40mm/Pennenzakje/Leren hamerlus/Met klinknagels verstevigd/Riem van 40 mm nylon/Metalen gesp.Canvas.

  12,63 €
 • Voor de klusjesman, timmerlui etc./4 zakken voor spijkers & schroeven/Grote zakken H170xBR175xD85mm/7 kleine gereedschapszakjes/Kleine zakken H100xBR110xD35mm/Houder voor meetlint of smetlijn/2 houders voor hamers/Met klinknagels verstevigd/Riem van 40 mm nylon/Gesp die aan de zijkant opengaat.Splitleder.

  23,70 €
 • Gedeeltelijk elastische banden aan de achterzijde/Extra stevige clips en lengteregelaars in antiek koperen afwerking/Singelband van 50 mm met ingeweven logo.Polyester/polyamide.

  29,35 €
 • Elastische banden/Extra stevige clips en lengteregelaars in antiek koperen afwerking/Singelband van 50 mm.Polyester/polyamide.

  26,20 €
 • Met CORDURA® verstevigde kniezakken/2 weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/zak voor duimstok/pennezakje/zak voor mobiele telefoon/gereedschapszakje/beenzak met klep/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/knoop en lus voor timmermansmes/OEKO-TEX®...

  56,02 €
 • Met CORDURA® verstevigde kniezakken/2 weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/zak voor duimstok/pennezakje/zak voor mobiele telefoon/gereedschapszakje/beenzak met klep/zak voor tapijtleggers/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/knoop en lus voor...

  59,59 €
 • Met CORDURA® verstevigde kniezakken/tweewegsrits aan de voorzijde/2 weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/zak voor duimstok/beenzak met gereedschapszakje/zak voor mobiele telefoon/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/pennezakje/2 loshangende borstzakken met...

  78,70 €
 • Polydex® met geborstelde binnenzijde/vuil, olie en waterafstotend/verstelbare capuchon/elastische achterzijde/verborgen rits met klittenbandsluiting/elastisch verstelkoord aan manchetten en pijpen/OEKO-TEX® gecertificeerd.100% polyester.

  99,12 €
 • Dubbel gebreid.100% acryl.

  6,25 €
 • Voorgevormde klep/details op klep/met klittenband verstelbaar.Keper, 100% katoen, geborsteld.

  7,30 €
 • Met lange mouwen/kraag met knoopjes/2 borstzakken met kleppen/sluitingen met drukknopen/OEKO-TEX® gecertificeerd.60% katoen, 40% polyester.

  40,39 €
 • Met korte mouwen/kraag met knoopjes/2 borstzakken met klep/sluitingen met drukknopen/OEKO-TEX® gecertificeerd.60% katoen, 40% polyester.

  38,60 €
 • Verborgen rits aan bovenzijde kraag/zakken op kniebescherming/rugpand voor makkelijk bewegen/elastisch rugpand/verstelbare mouwen/2 zakken aan de voorzijde/zijopeningen/2 borstzakken met klep/pennezakje/2 zakken aan de achterzijde/zak op mouw/zak voor duimstok/zak voor materiaal/OEKO-TEX® gecertificeerd.100% katoen.

  73,17 €
 • Met lange mouwen/kraag met knoopjes/2 borstzakken met klep/sluitingen met drukknopen/OEKO-TEX® gecertificeerd.100% katoen.

  36,75 €
 • Voorgevormde knieën/pijpen met verstelbare onderzijde/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 met Cordura® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken/2 grote zakken aan de voorzijde/2 grote, met CORDURA® verstevigde zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok op de zijnaad...

  46,15 €
 • 2 met CORDURA® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken//2 grote zakken aan de voorzijde/2 grote, met CORDURA® verstevigde zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok op de zijnaad met gereedschapshouder en pennezakje/beenzak met klep met extra zak met verborgen ID-pashouder/knoop en lus voor...

  40,90 €
 • Voorgevormde knieën/met Cordura® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 met Cordura® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken/2 grote zakken aan de voorzijde/2 met Cordura® verstevigde, grote zakken aan de achterzijde/zak met klep voor mobiele telefoon/zak voor duimstok op de zijnaad...

  50,35 €
 • Voorgevormde knieën/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening aan de binnenzijde voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/2 met CORDURA® verstevigde loshangende spijkerzakken, 1 met extra zakje, 1 met 3 kleine zakjes/2 grote steekzakken/2 grote, met CORDURA® verstevigde achterzakken/mobiele telefoonzak met klep/duimstokzak met gereedschapslus en...

  50,35 €
 • Voorgevormde knieën/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 zijzakken/2 grote, met Cordura® verstevigde zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok op zijnaad met gereedschapshouder en pennezakje/zak met klep voor mobiele telefoon/beenzak met klep en extra zak met verborgen ID-pashouder/knoop en lus...

  48,25 €
 • Rits tot bovenzijde kraag/verlengd rugpand/verstelbare mouwen en taille/2 zakken met knoop aan de voorzijde/2 borstzakken, 1 met knoop, 1 met rits/verborgen ID-pashouder/binnenzak met knoop/binnenzak voor mobiele telefoon met klittenbandsluiting/lus voor headset van mobiele telefoon/OEKO-TEX® gecertificeerd.100% katoenkeper.

  41,95 €
 • Voorgevormde knieën/stretch rugpand/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/tweewegsrits aan voorzijde/2 borstzakken, 1 met extra zak, pennezakje en knoop, 1 met rits/verborgen ID-pashouder/2 met CORDURA® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken/2 grote zakken aan...

  58,75 €
 • Multifunctionele bandana voor hoofd en hals.100% polyester.

  14,04 €
 • 2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde met plooi voor extra ruimte/beenzak met klittenbandsluiting en plooi voor extra ruimte/beenzak met zak met klep voor telefoon, pennezakje en 2 extra zakken/D-ring/brede lussen/OEKO-TEX® gecertificeerd.Canvas, 60% katoen, 40% polyester, geruwd aan de binnenzijde.

  37,23 €
 • Korte rits tot bovenzijde kraag/zipcover/telefoonzak met rits en opening en lus voor headset/elastische taille en boorden/OEKO-TEX® gecertificeerd.50% polyester, 50% katoen.

  58,83 €
 • Rits tot bovenzijde kraag/elastische mouwen/met CORDURA® verstevigde ellebogen/verlengd rugpand/reflecterende biezen aan voor- en achterzijde/2 zakken aan de voorzijde/zak op mouw met zak voor mobiele telefoon en pennezakje.100% polyester fleece. Schouderpas en mouwen in een buitenmateriaal van 100% polyester dat vuil-, olie- en waterafstotend is....

  61,14 €
 • Ademend/transpiratie absorberend/sneldrogend.80% polyester, Coolmax®, 15% polyamide en 5% lycra.

  10,27 €
 • Voorgevormde knieën/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/2 weg te steken, met CORDURA® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/beenzak met gereedschapszakje en zak voor mobiele telefoon/zak voor duimstok op...

  72,40 €
 • Twee zakken aan de voorzijde/Twee zakken met klep en klittenbandsluiting op de heup/Gulp met rits/Beenzak met klep, klittenbandsluiting en rits, plus een extra zak en pennenhouder/Beenzak met zak voor telefoon/Brede lussen/D-ring op tailleband/OEKO-TEX® gecertificeerd.Canvas, 65% polyester, 35% katoen.

  50,60 €
 • Voorgevormde knieën/contrasterende naden/2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde/beenzak met rits/multifunctionele zak met zakken voor duimstok en mobiele telefoon/OEKO-TEX® gecertificeerd.60% katoen, 40% polyester.

  60,24 €
 • Verstevigde binnenkant van pijp met dubbelgestikte inzet/2 loshangende zakken die verstevigd zijn met CORDURA® en nieten - 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 zakken aan de voorkant/2 extra brede, gevoerde zakken aan de achterkant/2 hamerlussen/zak voor duimstok op de zijnaad, verstevigd met CORDURA® - met losse onderkanten,...

  94,09 €
 • 2 zakken aan de voorkant, één met zakje voor muntgeld/2 zakken aan de achterkant/beenzak met extra zak/beenzak met rits, extra zak en zak voor telefoon/voorgevormde knieën/verstelbare uiteinden van de pijpen/OEKO-TEX® gecertifieerd.Denim 100 % katoen, gekleurde achterkant, ongewassen.

  52,99 €
 • 2 zakken aan de voorkant, 1 met zakje voor muntgeld/2 zakken aan de achterkant/beenzak met rits/multifunctionele zak met pennenhouder en zakken voor duimstok, mobiele telefoon en ID-pas.100% katoen, denim, aan de binnenzijde gekleurd.

  66,26 €
 • 2 loshangende, weg te steken zakken aan de voorzijde, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 zakken aan de voorzijde/2 grote zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok op zijnaad/knoop en lus voor timmermansmes en pennezakje/zak met klep voor mobiele telefoon/beenzak met klep en verborgen ID-pashouder/2...

  48,14 €
 • 2 loshangende zakken met gereedschapslussen/2 zakken aan de voorzijde/2 zakken met extra breedte aan de achterzijde/Hamerlus/Zak voor duimstok met duimstok/Beenzak/Knieën en onderzijde pijp verstevigd met CORDURA®/OEKO-TEX® gecertificeerd.FAS®, de beste marinekeper van Fristads Kansas, 100% katoen. Verstevigd met CORDURA®.

  39,75 €
 • 2 weg te steken met CORDURA® verstevigde loshangende spijkerzakken, de linker met extra zak en de rechter zak met 3 kleine zakjes en gereedschapslussen/2 steekzakken en harmonika-achterzakken/2 D-ringen aan de tailleband/Beenzak met klep en drukknoopsluiting, telefoonzakje met klep en klittenbandsluiting, verborgen ID-pashouder/2hamerlussen/Duimstokzak...

  68,20 €
 • Met CORDURA® verstevigde kniezakken/2 weg te steken, met CORDURA® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/verborgen ID-pashouder/zak voor duimstok/pennezakje/zak voor mobiele telefoon/gereedschapszakje/beenzak met klep/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/knoop...

  62,95 €
 • Met CORDURA® verstevigde kniezakken/2 weg te steken, met CORDURA® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/verborgen ID-pashouder/zak voor duimstok/pennezakje/zak voor mobiele telefoon/gereedschapszakje/beenzak met klep/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/knoop...

  64,00 €
 • Voorgevormde knieën/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/Onderzijde pijpen verstelbaar/2 weg te steken, met Cordura® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 zakken aan de voorzijde/2 grote, met CORDURA® verstevigde zakken aan de achterzijde/zak...

  59,80 €
 • Met CORDURA® verstevigde kniezakken/2 weg te steken, met CORDURA® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/verborgen ID-pashouder/zak voor duimstok/pennezakje/zak voor mobiele telefoon/gereedschapszakje/beenzak met klep/zak voor tapijtleggers/2 hamerlussen,...

  67,15 €
 • 2 weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapszakje/2 zakken aan voor- en achterzijde/zak voor duimstok/zak voor mobiele telefoon/pennezakje/gereedschapszakje/knoop en lus voor timmermansmes/hamerlus/D-ring/OEKO-TEX® gecertificeerd.FAS®, de beste keper van Fristads Kansas, 100% katoen.

  38,80 €
 • FAS®-keperkatoen/2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde, 1 met klep/beenzak op zijnaad met binnenzak voor duimstok en 3 extra zakken/beenzak met klep/zak met klep voor mobiele telefoon/OEKO-TEX® gecertificeerd.FAS®, de beste keper van Fristads Kansas, 100% katoen

  49,58 €
 • Voorgevormde knieën/Onderzijde pijpen verstelbaar/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/2 weg te steken, met CORDURA® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 zakken aan voor- en achterzijde met plooi/beenzak met zak voor mobiele telefoon en...

  59,80 €
 • Voorgevormde knieën/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/2 weg te steken, met CORDURA® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 zakken aan de voorzijde/2 grote, met CORDURA® verstevigde zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok met knoop en lus...

  68,20 €
 • Rits tot bovenzijde kraag/ventilatie op rugpand/verstelbare mouwen en taille/2 zakken aan de voorzijde/2 borstzakken met klep en knoop, 1 met knoop en lus voor timmermansmes, 1 met gereedschapslussen/verborgen ID-pashouder/zak op mouw/binnenzak met knoop/binnenzak voor mobiele telefoon/zichtbare schouderpas/reflecterende band op taille en...

  61,90 €
 • Rits tot bovenzijde kraag/ventilatie op rugpand/verstelbare mouwen en taille/veiligheidszakje/2 zakken aan de voorzijde/2 borstzakken met klep en knoop, 1 met knoop en lus voor timmermansmes, 1 met gereedschapslussen/verborgen ID-pashouder/zak op mouw/binnenzak met knoop/binnenzak voor mobiele telefoon/OEKO-TEX® gecertificeerd.FAS®, de beste keper van...

  57,49 €
 • Rits tot bovenzijde kraag/ventilatie op rugpand/verstelbare mouwen en taille/veiligheidszakje/2 zakken aan de voorzijde/2 borstzakken met klep en knoop, 1 met knoop en lus voor timmermansmes, 1 met gereedschapslussen/verborgen ID-pashouder/zak op mouw/binnenzak met knoop/binnenzak voor mobiele telefoon/lus voor headset van mobiele telefoon/OEKO-TEX®...

  57,49 €
 • Verlengd rugpand/2 zakken met knoop aan de voorzijde, 1 met klep en verborgen ID-pashouder, 1 met knoop, pennezakje en zak met klep voor mobiele telefoon/knoop en lus voor timmermansmes/2 weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 loshangende zakken aan de achterzijde met extra gereedschapszakje/2...

  55,60 €
 • Tweewegsrits aan voorzijde/met CORDURA® verstevigde kniezakken/2 weg te steken, met CORDURA® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/zak voor duimstok/beenzak met gereedschapszakje/pennezakje/2 loshangende borstzakken met sluiting/knoop en lus voor...

  75,55 €
 • FAS®-keperkatoen/2 borstzakken met klep, één met pennezakje/2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde, één met klep/beenzak op zijnaad met binnenzak voor duimstok en 3 extra zakken/beenzak met klep/zak met klep voor mobiele telefoon/kniezakken/verstelbare taille en manchetten/OEKO-TEX® gecertificeerd.FAS®, de beste keper van Fristads Kansas,...

  81,59 €
 • FAS®-keperkatoen/Verborgen knopen aan de voorzijde/2 borstzakken met klep, één met pennezakje/2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde, 1 met klep/beenzak op zijnaad met binnenzak voor duimstok en 3 extra zakken/beenzak met klep/zak met klep voor mobiele telefoon/kniezakken/verstelbare taille en manchetten/OEKO-TEX® gecertificeerd.FAS®, de...

  79,38 €
 • Verstevigde schouders en ellebogen/rits tot bovenzijde kraag/verstelbaar trekkoord in de taille/elastische mouwen/2 zakken met rits aan de voorzijde/zak met rits op mouw/binnenzak/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren.100% polyester, polarfleece, wind- en waterbestendig met ademende Airtech®-voering. Extra verstevigd met 100% polyester en...

  94,62 €
 • Antipluis fleece/trekkoord in taille/elastische mouwen/rits to bovenzijde kraag/2 binnenzakken met rits/borstzak met rits/Trekker van ritssluiting kan worden vervangen en kan ook worden besteld met bedrijfslogo.100% polyester - antipluis fleece.

  38,59 €
 • Tweewegrits aan de voorzijde/2 loshangende, 1 met klep en verborgen drukknopen, 1 met extra zak en pennenzakje/Knoop en lus voor timmermansmes/2 zakken aan de voorzijde/2 loshangende zakken met extra breedte, 1 met extra zak, 1 met 3 gereedschapszakjes en -lussen/Hamerlus/2 zakken met extra breedte aan de achterzijde/Beenzak met zak voor telefoon en...

  141,88 €
 • 2 verstevigde, los hangende zakken, linkerzak met extra zak en rechterzak met 3 zakjes en gereedschapslussen/2 steekzakken/2 verstevigde achterzakken/Beenzak met klep en verborgen knoopssluiting,telefoonzak met klep en klittenbandsluiting/Hamerlus/Verstevigde duimstokzak met gereedschapszak, verborgen knoop en lus voor timmermansmes/voorgevormde...

  97,32 €
 • 2 steekzakken/2 verstevigde achterzakken met kleppen en verborgen knoopssluiting/Beenzak met klep en verborgen drukknoopssluiting/Verstevigde zak voor duimstok met extra zak/Voorgevormde knieën met kniezakken/OEKO-TEX® gecertificeerd.75% katoen, 25% polyester.

  89,77 €
 • Verborgen ritssluiting en knoopssluiting aan voorzijde tot boven in kraag/2 borstzakken, 1 met klep en verborgen drukknoopssluiting, 1 met extra zak en pennenzak/Napoleonzak onder rechterborstzak/Binnenzak met rits/ Verborgen knoop en lus voor timmermansmes/2 steekzakken/Binnenzak met klittenbandsluiting en opening voor headset/Verstelbare manchetten met...

  111,14 €
 • Verborgen rits en knopen tot bovenzijde kraag/2 borstzakken met klep en verborgen drukknopen/2 zijzakken met klep en verborgen drukknopen/binnenzak met zak voor telefoon en lus voor headset/Verstelbare mouwen met klittenbandsluiting/Met knopen verstelbare taille/Verlengd rugpand./OEKO-TEX® gecertificeerd.75% katoen, 25% polyester.

  121,81 €
 • Rits over de gehele lengte en knopen tot bovenzijde kraag/2 loshangende, vast te zetten met knopen, 1 met klep en verborgen drukknopen, 1 met extra zak en pennenzakje/verdekte knoop en lus voor timmermansmes/2 zijzakken/Binnenzak voor telefoon met lus voor headset/2 zakken voor handschoenen, waarvan één met rits/2 hamerlussen/2 loshangende zakken 1 met...

  108,48 €
 • Verborgen tweewegrits en knoopssluiting/2 borstzakken met klep en verborgen drukknoopssluiting/linker met gereedschapslussen/Binnenzak met knoop en telefoonzakje met kliittenbandsluiting en opening voor headset/2 steekzakken/Verstelbare manchetten met door middel van klittenband/Verstelbare tailleband/2 verstevigde achterzakken met klep en verborgen...

  150,86 €
 • Verstelbare polswijdte/elastieken lus.100% polyester, microfleece, behandeld om pluizen van de stof tegen te gaan. Vulling van Thinsulate.

  12,55 €
 • Vuil, olie en waterafstotend/Volledig gevoerd/Verdekte ritssluiting en knopen aan de voorzijde tot bovenin kraag/2 borstzakken met klep en verborgen drukknooppssluiting/2 binnenzakken met knoop, rechts met telefoonzakje met klittenbandsluiting en opening voor headset/ 2 voorzakken met klep en verborgen drukknoopssluitingt/Elastische...

  164,66 €
 • Vuil, olie -en waterafstotend/Volledig gevoerd/Afneembare gevoerde capuchon met trekkoord/Volledinge verborgen rits aan de voorzijde tot bovenin kraag/Borstzakken met klep en verborgen drukknoopssluiting, linker met gereedschapslussen/2 binnenzakken met knoop, rechter met telefoonzak en lus voor opening headset/2 voorzakken met klep en verdekte...

  203,27 €
 • Rits tot bovenzijde kraag/verstelbare mouwen/verlengd rugpand/verstelbaar trekkoord in taille/weg te stoppen, ongevoerde capuchon/met fleece gevoerde kraag/met nylon verstevigde schouders en mouwen/getapete naden/2 zakken met klittenbandsluiting aan de voorzijde/2 borstzakken met rits/2 zakken voor warme handen met rits/Napoleon-zak met rits en...

  133,25 €
 • Rits tot bovenzijde kraag/verstelbare mouwen/verlengd rugpand/verstelbaar trekkoord in taille/weg te steken, ongevoerde capuchon/met fleece gevoerde kraag/met nylon verstevigde schouders en mouwen/getapete naden/2 zakken met klittenbandsluiting aan de voorzijde/2 borstzakken met rits/2 steekzakken met rits/Napoleon-zak met rits en klep/binnenzak/binnenzak...

  157,93 €
 • Tweewegsrits aan de voorzijde tot bovenzijde kraag/elastisch trekkoord in de taille/elastisch rugpand/elastische manchetten aan binnenzijde mouwen/tweewegsrits aan onderzijde pijpen/pijpen aan onderkant verstelbaar/slobkous aan binnenzijde pijpen/afneembare, gevoerde capuchon/met fleece gevoerde kraag/met nylon verstevigde schouders, mouwen, knieën en...

  256,09 €
 • Airtech® ECO, 100% 3-laags polyester waarvan 41% gerecycled/Water- en windbestendig/Ademend/Getapete naden/Gewatteerde voering/Tailleband met gulp, lussen en elastiek aan de zijkant/2 zakken met rits aan de voorzijde/zak met rits aan de achterzijde/2 beenzakken met klep/zak voor duimstok/tweewegritsen aan buitenzijde pijpen - de tailleband kan worden...

  231,59 €
 • Airtech®, ademend, wind-en waterdicht materiaal/Verstelbaar bij de pols/Reflectiedetails/ Rubbergrip/acryl manchetten.100% polyester, Thinsulate vulling.

  15,71 €
 • Airtech®/ wind- en waterdicht/ademend/verstevigingen van nylon/rits tot bovenzijde kraag/verlengd rugpand/verstelbare, elastische mouwen/trekkoord in de taille/getapete naden/ventilatie onder armen/rits in voering/2 borstzakken met rits/2 zakken met rits aan de voorzijde/binnenzak met rits voor kaart en binnenzak voor mobiele telefoon met opening en lus...

  119,70 €
 • 67% polyester, 33% katoen, 3-laags WINDSTOPPER®-materiaal, 100% windbestendig, waterafstotend and ademend.

  105,60 €
 • WINDSTOPPER® 3-laags ademend, winddicht en waterafstotend/Details van reflectie op de schouder/ Verborgen rits tot bovenin de kraag/2 zakken aan de voorzijde met rits/D-ring voor ID-pashouder/ borstzak met rits/2 binnenzakken, waarvan een met lus voor headset/ePTFE membraan/ademendheid RET?9/verstelbare manchetten/voorgevormde ellebogen/trekkoord in...

  191,91 €
 • 3-laags WINDSTOPPER® laminaat/ademend, winddicht en waterafstotend/voorgevormde knieën met CORDURA®/verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/met CORDURA® verstevigde onderzijde van pijpen/2 weg te steken, met Cordura® verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote,...

  119,24 €
 • 2-laags GORE-TEX®-materiaal/wind- en waterbestendig/ademend/getapete naden/voering van netstof en taffeta/uitneembare gewatteerde voering/Rits tot bovenkant kraag/verstelbare, afneembare capuchon/2 zakken met rits aan de voorzijde/2 borstzakken met rits/zak voor kaart/napoleonzak/zak voor telefoon met lus voor headset/binnenzak/verborgen ID-pashouder/zak...

  362,59 €
 • 2-laags antistatisch GORE-TEX ®, wind -en waterdichtwind en ademend/Vuil, olie en waterafstotend/Reflecterende details op de schouders/Volledig gevoerd/Winddichte verdekte ritssluiting met drukknopen tot bovenin kraag/Afneembare gevoerde capuchon met verstelbaar koord/Verstelbare mouwen/Trekkoord aan onderkant jas/2 borstzakken met verborgen...

  541,83 €
 • Klittenbandsluiting.Polyester.

  6,54 €
 • Reflectie aan voor- en achterzijde/afneembare, weg te steken capuchon/met fleece gevoerde kraag/inclusief bijpassende gebreide muts/trekkoord in taille/2 zakken met rits aan de voorzijde/1 borstzak met rits/1 binnenzak met rits.100% polyester. Gewatteerde voering van polyester.

  54,60 €
 • Versteviging voor bv. knieën, dijen en ellebogen/aan te brengen door verhitting (NB! Mag alleen worden verhit en aangebracht door professionele verkopers.)/per 2.72% polyamide, 24% Kevlar®, 4% elasthan.

  19,90 €
 • Dikte 25 mm/breedte 150 mm/lengte 240 mm/per paar verpakt100% neopreen.

  26,20 €
 • Dikte 13 mm/breedte 150 mm/lengte 240 mm/Per paar verpakt.100% neopreen.

  23,05 €
 • Rits met geel contrast/raglanmouwen/verstelbare capuchon/2 steekzakken met rits.80% polyester, 20% katoen, geborstelde binnenzijde.

  45,89 €
 • Elastische taille en lussen/beenzak met reflectiedetails/rits met bandplooi aan uiteinde pijpen/verstelbare onderzijde pijpen/2 steekzakken met klep/achterzak met klittenbandsluiting.100% micropolyester, 100% polyester voering.

  35,55 €
 • Rits tot bovenaan kraag/met klittenband verstelbare, elastische manchetten/verstelkoord in taille/verstelbare, weg te steken capuchon/getapete naden/2 steekzakken met rits/binnenzak met rits/mobiele telefoonzak met lus voor headset/armzak met reflectie details/rits in voering voor het aanbrengen van logo's.100% micropolyester, 100% polyester voering.

  51,11 €
 • Airtech® ademend, wind- en waterdicht/2 steekzakken met rits/2 achterzakken met rits/D-ringen/lussen in taille/hogere achterzijde/verstelbare en afneembare bretels/verstelbare pijpen/rits van knie tot onderaan pijpen/kniezakken met opening aan binnenzijde.Airtech®, wind- en waterbestendig materiaal dat ademt, 100% polyester. Gaas- en taffetavoering van...

  80,38 €
 • Airtech® ademend, wind- en waterdicht/Fleecegevoerde kraag/Verstelbare, afneembare capuchon/Verborgen Rits -en klittenbandsluiting tot bovenin kraag/2 zijzakken met rits/2 borstzakken met rits/2 binnenzakken met rits en opening voor headset mobiele telefoon/Napoleonzak met rits en mobiele telefoonzak en opening voor headset mobiele telefoon/verborgen...

  122,81 €
 • Met CORDURA® verstevigde knieën/gulp/elastische bretels aan achterzijde/2 steekzakken/2 achterzakken/2 borstzakken/duimstokzak en gereedschapszak/hamerlus/OEKO-TEX® gecertificeerd.100% katoen. Knieën verstevigd met CORDURA® (verstevigd nylon).

  27,55 €
Toont 1 - 100 van de 467 items